top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Rasvjetljeno kazneno djelo krađe
Četvrtak, 10 Listopad 2013 12:23

kradja mobitelaPU Ljubuški rasvijetlila je krađu, koja je prijavljena 6. svibnja o. g. Navedenog nadnevka zaprimljena je prijava da je prethodne noći, u svadbenom salonu Ohio koji se nalazi u mjestu Humac, 27-godišnjoj građanki nepoznati počinitelj otuđio mobilni telefonski aparat marke iPhone 4S.


Radeći na rasvjetljavanju opisanog kaznenog djela policijski službenici utvrdili su da se navedeni mobitel nalazi u posjedu 29-godišnjeg građanina iz Ljubuškog, od koga je uz izdanu potvrdu oduzet.

Daljnjim operativnim radom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je navedeni mobitel 29-godišnji građanin kupio od M. A. (53) iz Ljubuškog.

Policijski službenici izvršili su kriminalističku obradu nad M. A. (53) a izvršenom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je isti počinio kazneno djelo koje se goni po službenoj dužnosti.

Nakon kompletiranja dokumentacije PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu odgovarajuće izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv M. A. (53). 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m