top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Provedena lokalna akcija pojačane kontrole prometa
Ponedjeljak, 14 Listopad 2013 20:32

alt

Noću sa subote na nedjelju, u vremenu od 22:00 – 04:00 h, na području općine Ljubuški provedena je lokalna akcija pojačane kontrole prometa. Cilj akcije bio je otkrivanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, prvenstveno prekršaja počinjenih upravljanjem motornim vozilom pod utjecajem alkohola i prekršaja počinjenih prekoračenjem dopuštene brzine

kretanja vozila.

 

U akciji su sudjelovale tri policijske ophodnje – dvije ophodnje PU Ljubuški i jedna ophodnja Postrojbe za sigurnost cestovnog prometa MUP-a, koje su kontrolirale promet u skladu s planom akcije, na lokalitetima gdje se očekivao najveći promet motornih vozila.

Tijekom akcije kontrolirano je 48 vozača i vozila a alkotestirana su 24 vozača. Izvršenim alkotestiranjima kod 2 vozača izmjerena je nedopuštena koncentracija alkohola u dahu te su isti isključeni iz prometa.

 

Ukupno je evidentirano 12 prometnih prekršaja – 8 prekršaja počinjeno je prekoračenjem dopuštene brzine kretanja vozila, 2 prekršaja počinjena su upravljanjem motornim vozilom pod utjecajem alkohola a po 1 prekršaj počinjen je nepropisnim parkiranjem i neispravnom opremom ili uređajem.


Svim počiniteljima prekršaja na licu mjesta su izdani prekršajni nalozi.  

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m