top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Novi uspjeh u akciji List
Utorak, 15 Listopad 2013 15:31

marihuanaPostupajući u okviru akcije kodnog imena "List" policijski službenici PU Ljubuški došli su do operativnih saznanja da K. Š. (34) iz Sovića posjeduje, te drži u unajmljenom stanu u Ljubuškom, veću količinu opojne droge marihuane o čemu smo izvijestili Županijsko tužiteljstvo.


Jučer predvečer, temeljem naredbe Općinskog suda u Ljubuškom, policijski službenici PU Ljubuški izvršili su pretragu unajmljenog stana koji se nalazi u stambenoj zgradi u Ulici Jurja Dalmatinca u Ljubuškom, kojeg koristi K. Š. (34) iz Sovića.

Prilikom pretrage stana pronađena je veća količina zeljaste biljne tvari koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu.

Uz izdanu potvrdu pronađena zeljasta tvar oduzeta je od K. Š. (34) a izvršenim vaganjem utvrđeno je da neto masa pronađene zeljaste tvari iznosi 3191,56 gr.
K. Š. (34) je lišen slobode i priveden u službene prostorije PU Ljubuški gdje je nad njim izvršena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238. KZ-a FBiH.

 

Inače, za 3 kg marihuane trenutno se u maloprodaji, na ilegalnom narko tržištu, može dobiti do 12.000 KM.

Povodom jučerašnje akcije policijski komesar Zoran Galić izjavio je da je borba protiv zlouporaba droga jedan od njegovih prioriteta. "Otkako sam stupio na dužnost policijskog komesara ovo je 159. zapljena opojnih droga, što je pokazatelj da u toj borbi itekako imamo uspjeha" dodao je komesar Galić te je podsjetio na uspješnu akciju PU Ljubuški iz siječnja o. g. kada je u mjestu Vitina pronađen laboratorij za uzgoj indijske konoplje.
"U posljednje vrijeme PU Ljubuški bilježi dobre rezultate, posebice u oblasti borbe protiv zlouporaba opojnih droga, na čemu odajem javno priznanje ovoj Policijskoj upravi" na kraju je dodao komesar Galić, te je policijskim službenicima uključenima u jučerašnju akciju čestitao na uspješno obavljenom poslu.

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m