top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Rasvijetljena krađu novčanika
Utorak, 15 Listopad 2013 15:49

novcanikPU Ljubuški rasvijetlila je krađu, koja je počinjena 2. travnja o. g. na štetu 35-godišnje građanke. Navedenog nadnevka oštećena građanka bila je u kupnji u trgovini Konzum, koja se nalazi u Ulici bana Jelačića u Ljubuškom, a prilikom izlaska iz trgovine u košarici za artikle ostao joj je novčanik u kome se,

prema njezinom iskazu, nalazilo oko 380 KM u raznim valutama i apoenima. Operativnim radom istražitelji PU Ljubuški došli su do saznanja o mogućem počinitelju kaznenog djela.

U službenim prostorijama PU Ljubuški izvršena je kriminalistička obrada nad M. A. (40) s Humca a izvršenom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je isti pronašao predmetni novčanik te iz njega uzeo novce nakon čega je novčanik ostavio na stalaži u trgovini. PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv M. A. (40) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Krađa iz čl. 286. KZ-a FBiH.

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m