top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Halo 122: Provale i krađe po Ljubuškom se nastavljaju
Petak, 18 Listopad 2013 09:04

altNoću sa srijede na četvrtak, na području općine Ljubuški, počinjene su dva kaznena djela. Nepoznati počinitelj ili više njih, iz otvorene garaže koja se nalazi u mjestu Humac, otuđio je manju količinu alata. Istu noć nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u grill „Planinić“ u Ljubuškom te iz istoga otuđio manji broj predmeta i neodređenu svotu novca.

Policijski službenici PU Ljubuški izvršili su očevide te poduzimaju druge izvide s ciljem rasvjetljavanja počinjenih kaznenih djela.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m