top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Danas sprovod maloj Petri Zelić
Utorak, 22 Listopad 2013 13:45

petra zelicSve nas je ovih dana zatekla vijest koja je izazvala ogromnu tugu u srcu . Naša mala Petra Zelić koja je ujedinila naš grad u zajedništvu i humanosti, te pokazala kako ljubušaci imaju veliko srce, nažalost izgubila je bitku za svoj maleni život.

Naš mali zemaljski anđeo postao je nebeski anđeo.

 

 
Petra Zelić nakon duže bolesti preminula je u petak, 18. listopada 2013 godine u svojoj 4-toj godini života. Sprovodni obred započinje u utorak, 22. listopada u 16 sati iz obiteljske kuće drage nam pokojnice na Teskeri. Njezini zemni ostaci bit će pokopani  na mjesnom groblju Karamenovine na Teskeri.
 

 

 

"Ovim putem u ime Udruge Agape izražavamo najdublju sućut obitelji male Petre, a vjerujemo, i u ime svih vas, koji ste pomogli u realizaciji humanitarne akcije za Petrin aparat. Mirno spavaj mali anđele. Voli te tvoj Ljubuški. "


 
Agape | Lj::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m