top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Nepoznata osoba pucala iz vatrenog oružja na obiteljsku kuću u Veljacima
Četvrtak, 24 Listopad 2013 13:52

pljacka

Sinoć u 19:40 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je nepoznata osoba pucala iz vatrenog oružja na obiteljsku kuću u Veljacima. Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izišli su na lice mjesta gdje su zatekli I. B. (43) iz Ljubuškog koji je lišen slobode. Na licu mjesta izvršen je očevid a prilikom očevida pronađena je i izuzeta poluautomastka puška call 7,62

mm sa sedam /7/ pripadajućih metaka. Također, pronađene su i izuzete dvije čahure a na zidu kuće, kao i na panelu od ulaznih vrata, uočena su oštećenja nastala od zrna ispaljenih iz vatrenog oružja. Nadalje, prilikom pregleda motornog vozila marke Ford kojeg koristi I. B. (43), a koje je zatečeno ispred obiteljske kuće oštećenoga, pronađene su i izuzete četiri /4/ ručne bombe. I. B. (43) odveden je u Dom zdravlja Ljubuški gdje mu je uzeta krv koju ćemo poslati na vještačenje, u cilju utvrđivanja da li je isti bio pod utjecajem alkohola ili opojnih droga. Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Ljubuški danas će izvršiti kriminalističku obradu nad I. B. (43), a  po  završetku obrade PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu odgovarajuće izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv istoga.

 

Nepoznati počinitelj ili više njih jučer je provalio u stan koji se nalazi u stambenoj zgradi, u Ulici Andrijice Šimića u Ljubuškom, te iz istoga otuđio fotoaparat. Policijski službenici PU Ljubuški izvršili su očevid te poduzimaju druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja opisanog kaznenog djela.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m