top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Krađa mobitela u Gornjim Radišićima
Ponedjeljak, 04 Studeni 2013 11:05

mobZaprimili smo tri prijave o izvršenim kaznenim djelima. U četvrtak poslijepodne PU Ljubuški zaprimila je prijavu o krađi mobitela, počinjenoj dan ranije. Prema navodima iz prijave nepoznati počinitelj otuđio je mobitel koji se nalazio u otključanom motornom vozilu, parkiranom u Gornjim Radišićima.

PU Grude zaprimila je dvije prijave - u četvrtak je zaprimljena prijava da je nepoznati počinitelj, neutvrđenog dana, iz obiteljske kuće u Drinovcima otuđio određenu količinu nakita i određenu svotu novca, a u petak je zaprimljena prijava o provali u obiteljsku kuću, koja se nalazi u mjestu Cerov Dolac. Prema navodima iz prijave provala je počinjena noću s četvrtka na petak, a nepoznati počinitelj iz kuće je otuđio manju količinu tehničke robe. Policijski službenici nadležnih Policijskih uprava poduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja opisanih kaznenih djela.

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m