top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Krađa žice na M.Vratima; rasvjetljena krađa mobitela
Četvrtak, 14 Studeni 2013 10:08

zica buntPU Ljubuški jučer je zaprimila prijavu o krađi određene količine žice, koja se nalazila iza obiteljske kuće u Mostarskim Vratima. Policijski službenici izvršili su očevid te poduzimaju druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja prijavljenog kaznenog djela.

 

PU Ljubuški rasvijetlila je krađu mobitela marke "HTC", koja je na štetu 35-godišnjeg građanina počinjena noću s 23./24. kolovoza o. g., u svadbenom salonu "Ohio" na Humcu. Operativnim radom kao mogući počinitelj krađe identificiran je M. A. (40) s Humca te je nad istim izvršena kriminalistička obrada u službenim prostorijama PU Ljubuški. Predmetni mobitel je pronađen i oduzet, te će se čuvati u prostorijama PU Ljubuški do odluke nadležnog Suda o postupanju sa istim. PU Ljubuški u redovnom će postupku podnijeti Županisjkom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv M. A. (40), zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Krađa iz čl. 286. KZ-a FBiH.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m