top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Otuđeno 200m kabela na Mostarskim Vratima, spriječena krađa u Duhanskoj
Utorak, 19 Studeni 2013 18:22

altU subotu poslijepodne PU Ljubuški zaprimila je prijavu o krađi, počinjenoj taj dan u Mostarskim Vratima. Prema navodima iz prijave nepoznati počinitelj ili više njih otuđio je oko 200 metara kabela s radnog stroja "drobilice" koji se nalazio u navedenom mjestu. Policijski službenici izvršili su očevid te poduzimaju druge izvide u cilju rasvjetljavanja opisanog kaznenog djela.

 

Rasvjetljeno kazneno djelo
Operativnim radom na terenu policijski službenici PU Ljubuški jučer poslijepodne došli su do saznanja da više osoba izvlači željezne stupove iz hangara br. 6 Duhanske stanice u Ljubuškom, te da iste utovaraju na teretno vozilo.

Izlaskom na lice mjesta na istom su zatečeni S. V. (65) iz Ljubuškog, koji je izjavio da je ravnatelj tvrtke koja je vlasnik navedenog hangara, te 41-godišnji muškarac kojeg je S. V. (65) angažirao da utovari i odveze željezne stupove.

O svemu navedenom izvijestili smo dežurnog županijskog tužitelja koji je ustvrdio da S. V. (65) ne posjeduje propisnu dokumentaciju o vlasništvu nad hangarom, te je u pitanju krađa.

U skladu s tim istražitelji PU Ljubuški izvršili su kriminalističku obradu nad S. V. (65) u službenim prostorijama PU Ljubuški, a 41-godišnji muškarac je saslušan u svojstvu svjedoka.

Nakon kompletiranja dokumentacije PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu odgovarajuće izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv S. V. (65).  

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m