top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #U Pregrađu ukraden jedan Golf II, pokušano ukrasti i drugi
Srijeda, 20 Studeni 2013 10:02

altNoću s ponedjeljak na utorak nepoznati počinitelj ili više njih otuđio je motorno vozilo marke VW Golf, tip II, koje se nalazilo parkirano ispred obiteljske kuće u naselju Pregrađe, općina Ljubuški. Istu noć evidentiran je i pokušaj krađe još jednog motornog vozila marke VW Golf, tip II, koje se nalazilo parkirano u blizini obiteljske kuće u Pregrađu.

 

Policijski službenici PU Ljubuški poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja opisanih kaznenih djela te u cilju pronalaska otuđenog motornog vozila.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m