top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Čitlučanin sjekirom napao ženu na Mostarskim Vratima
Petak, 22 Studeni 2013 10:18

sjekira ckSinoć u 23:05 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu o kaznenom djelu, počinjenom u mjestu Mostarska Vrata, na štetu 39-godišnje građanke. Prema navodima iz prijave pred obiteljsku kuću oštećene s motornim vozilom marke Mercedes se dovezao P. G. (50) iz Čitluka te je, nakon izlaska iz vozila, uputio više prijetnji oštećenoj, nakon čega je sa sjekirom

oštetio ulazna vrata na obiteljskoj kući, nadzorne kamere ispred kuće kao i motorno vozilo marke VW Golf, tip V, da bi naposljetku fizički napao oštećenu i nanio joj tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

 

Policijski službenici PU Ljubuški jutros su izvršili očevid, a P. G. (50) jutro se sam predao u PU Ljubuški te će tijekom dana nad njim biti izvršena kriminalistička obrada.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m