top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Rasvjetljeno razbojništvo
Petak, 22 Studeni 2013 12:53

altPU Ljubuški rasvijetlila je razbojništvo, koje je počinjeno 17. rujna o. g. na štetu 46-godišnjeg vlasnika zlatarne "Perla". Navedenog nadnevka u 18:25 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je maskirana muška osoba počinila razbojništvo nad 46-godišnjim vlasnikom zlatarne "Perla", koja se nalazi u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Ljubuškom, u trenutku kada je isti

zaključavao zlatarnu.

 

Tom prilikom vlasnik zlatarne zadobio je tjelesne ozljede a počinitelj je od oštećenoga otuđio ručnu torbu u kojoj su se, prema iskazu oštećenoga, nalazile bankovne kartice, osobne isprave te oko 3000 KM u raznim apoenima.

Postupajući po prijavi policijski službenici izvršili su očevid, kojom prilikom su pronašli plinski pištolj za kojeg postoje indicije ga je koristio počinitelj, te su poduzeli cijeli niz drugih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja kaznenog djela.

Operativnim radom kao mogući počinitelj opisanog kaznenog djela identificiran je V. S. (30), s boravištem u mjestu Lisice, općina Ljubuški. Policijski službenici PU Ljubuški jučer su, temeljem naredbe Općinskog suda u Ljubuškom, izvršili pretragu obiteljske kuće u kojoj boravi V. S. (30), te su tom prilikom pronašli i oduzeli predmet kojeg se dovodi u vezu s izvršenjem kaznenog djela, a V. S. (30) je lišen slobode te je u tijeku kriminalistička obrada nad istim.

Po završetku kriminalističkog istraživanja PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv V. S. (30), zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Razbojništvo iz čl. 289. KZ-a FBiH. Za navedeno kazneno djelo zapriječena je kazna zatvora u trajanju od jedne do deset godina.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m