top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Rasvjetljeno kazneno djelo krađe mobitela
Petak, 06 Prosinac 2013 16:43

ljPU Ljubuški rasvijetlila je krađu, koja je počinjena 19. kolovoza 2013 god. na štetu 52-godišnje građanke koja je  je prijavila da joj je nepoznati počinitelj, dok se nalazila na kupalištu Kravice, iz ručne torbe otuđio mobitel marke iPhone 4.


Operativnim radom istražitelji PU Ljubuški su, kao mogućeg počinitelja, identificirali A. Ć. (20) iz Mostara. Temeljem našeg zahtjeva policijski službenici PU Mostar lišili su slobode A. Ć. (20) i predali ga PU Ljubuški, gdje je nad njim izvršena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio opisano kazneno djelo.


PU Ljubuški podnijet će Županisjkom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv A. Ć. (20) zbog osnova sumnje da je počinio kzaneno djelo Krađa iz čl. 286. KZ-a FBiH. Otuđeni mobitel je pronađen, i kada se za to steknu uvjeti bit će vraćen vlasnici.  

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m