top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Rasvjetljena krađa računala
Četvrtak, 12 Prosinac 2013 10:29

altPU Ljubuški rasvijetlila je krađu, počinjenu na štetu Hotela "Hum" u Ljubuškom. Prijavu o kaznenom djelu PU Ljubuški zaprimila je 5. studenoga a prema navodima iz prijave nepoznata osoba je, iz hotelskog restorana, otuđila prijenosno računalo marke "Samsung".

Operativnim radom istražitelji PU Ljubuški kao mogućeg počinitelja identificirali su talijansku državljanku M. C. (53) a ista je jučer pronađena i lišena slobode u Grudama, nakon čega je privedena u službene prostorije PU Ljubuški gdje je nad njom izvršena kriminalistička obrada.

Policijski službenici PU Ljubuški danas će privesti M. C. (53) postupajućem županijskom tužitelju, uz istodobno podnošenja Izviješća o počinjenom kaznenom djelu Krađa iz čl. 286. KZ-a FBiH.

Otuđeno prijenosno računalo je pronađeno, i kada se za to steknu uvjeti bit će vraćeno vlasniku.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m