top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Halo 122: Provale i krađe po Ljubuškom se nastavljaju
Ponedjeljak, 16 Prosinac 2013 11:04

altU petak prijepodne PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je dan ranije, iz obiteljske kuće u Ljubuškom, nepoznati počinitelj otuđio ručnu torbu u kojoj su se nalazile osobne isprave. Policijski službenici poduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja prijavljenog kaznenog djela.

U petak u 21:50 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je ranije istoga dana, s parking prostora u Ulici fra Rude Mikulića na Humcu, otuđeno motorno vozilo marke Mercedes, tip 124. Na licu mjesta izvršen je očevid, a navedeno vozilo pronađeno je u subotu jutro u Gornjim Radišićima, na brdu Gradina. Policijski službenici nastavljaju provoditi izvide u cilju otkrivanja počinitelja kaznenog djela.

 

Jučer u 18:20 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je, tijekom dana, nepoznati počinitelj ili više njih provalio u OŠ Ivane Brlić Mažuranić na Humcu, te iz iste otuđio zasad neutvrđenu svota novca. Postupajući po prijavi policijski službenici izvršili su očevid te poduzimaju druge izvide u cilju rasvjetljavanja izvršenog kaznenog djela.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m