top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #J. A. iz Klobuka pritvoren zbog razbojništva u Posušju
Petak, 03 Siječanj 2014 16:06

ljDana 12. prosinca 2013. godine objavili smo priopćenje u kome smo naveli da je PU Posušje rasvijetlila razbojništvo, koje je nepoznata muška osoba, naoružana nožem, izvršila 10. prosinca u 19:55 h na štetu STR "Ivan" u Posušju

– navedeno priopćenje je moguće pročitati Ovdje.

U navedenom priopćenju naveli smo da su policijski službenici PU Posušje rasvijetlili opisano kazneno djelo, te da je za izvršenje kaznenog djela osumnjičen  L. G. (36) iz mjesta Omolje, općina Tomislavgrad.
L. G. (36) je lišen slobode, nad njim je izvršena kriminalistička obrada, nakon čega je PU Posušje podnijela Županijskom tužiteljstvu Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv istoga, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Razbojništvo iz čl. 289. KZ-a FBiH.
Postupajući po prijedlogu županijskog tužitelja sudac za prethodni postupak Općinskog suda u Širokom Brijegu odredio je mjeru pritvora za L. G. (36).

Daljnim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici PU Posušje došli su do saznanja da je u izvršenju kaznenog djela Razbojništvo sudjelovala još jedna osoba, te su došli do saznanja da je mogući supočinitelj J. A. (24) iz Klobuka, općina Ljubuški.
U ponedjeljak 30. prosinca J. A. (24) je lišen slobode te je nad njim izvršena kriminalistička obrada u službenim prostorijama PU Posušje, a izvršenom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je isti, zajedno s L. G. (36), počinio kazneno djelo razbojništvo.
PU Posušje podnijela je Županijskom tužiteljstvu Dopunu ranije podnesenog Izviješća o počinjenom kaznenom djelu protiv J. A. (24), zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Razbojništvo iz čl. 289., u svezi s čl. 31. KZ-a FBiH.
Postupajući po prijedlogu županijskog tužitelja sudac za prethodni postupak Općinskog suda u Širokom Brijegu odredio je mjeru pritvora i za J. A. (24).

 

                                                                                        UPRAVA POLICIJE MUP-a

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m