top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Halo 122: Provale i krađe po Ljubuškom
Utorak, 07 Siječanj 2014 14:09

altU petak prijepodne PU Ljubuški zaprimila je prijavu o krađi, počinjenoj prethodne noći u mjestu Cerno. Prema navodima iz prijave otuđena je određena količina žice, vlasništvo tvrtke "Rojing". PU Ljubuški u subotu je zaprimila prijavu o provali u obiteljsku kuću u mjestu Bučine. Prema navodima iz prijave iz kuće je otuđena manja količina nakita i bijele tehnike.

 

U oba slučaja policijski službenici PU Ljubuški izvršili su očevid te poduzimaju druge izvide u cilju rasvjetljavanja počinjenih kaznenih djela.

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m