top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Humac: Pucao na obiteljsku kuću
Utorak, 07 Siječanj 2014 14:11

ljubuskiU subotu u 20:05 h 28-godišnji građanin, s prebivalištem u mjestu Humac, prijavio je u PU Ljubuški  da je I. B. (43) iz Ljubuškog ispalio hitac iz pištolja na njegovu obiteljsku kuću na Humcu. U 21 h policijski službenici PU Ljubuški pronašli su i lišili slobode I. B. (43) te su od njega, uz izdanu potvrdu, oduzeli pištolj marke "CZ".

Na licu mjesta izvršen je očevid kojim je utvrđeno da je metak pogodio ulazna aluminijska vrata, probio ih te pogodio hladnjak koji se nalazi u hodniku obiteljske kuće. Nad I. B. (43) izvršena je kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Izazivanje opće opasnosti iz čl. 323. KZ-a FBiH. PU Ljubuški u redovnoj će proceduri podnijeti Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv I. B. (43), zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Izazivanje opće opasnosti.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m