top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Policija traga za Halidom Faljićem
Petak, 10 Siječanj 2014 16:36

tjeralicaTemeljem naredbe Općinskog suda u Ljubuškom od 07. siječnja 2014. godine MUP Županije Zapadnohercegovačke uputio je tjeralicu za Halidom Faljićem.

Halid Faljić je rođen 19.02.1988., a nadimak mu je "Slatki mali" i "Hakala". Mjesto rođenja je Donja Lovnica u općini Zavidovići, sa mjestom prebivališta Donja Lovnica bb, Zavidovići, a adresa na kojoj je privremeno boravio je Donje Ravne b.b. Žepče. Posjeduje državljanstvo BiH. Optužen je za kazneno djelo "Teška krađa iz čl. 287. st. 1. tč. a) KZ-a FBiH, u svezi s čl. 31. KZ-a FBiH".

 

Građane koji imaju informaciju o boravku i kretanju navedene osobe molimo da obavijeste najbližu Policijsku postaju pozivom na besplatni telefonski broj 122.

lj

 

Lj::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m