top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Pod vlastitim automobilom mrtno stradao A.H. iz Radišića
Utorak, 14 Siječanj 2014 10:36

altJučer u 16:25 h dežurni liječnik Doma zdravlja Ljubuški izvijestio je PU Ljubuški  da je, u točno neutvrđenim okolnostima, smrtno stradao A. H. (59) iz Radišića, te da je njegovo tijelo dovezeno u Dom zdravlja Ljubuški s vidljivim ozljedama glave.

 

Odmah po zaprimanju prijave izvijestili smo dežurnog županijskog tužitelja a policijski službenici poduzeli su potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja okolnosti stradavanja A. H. (59). Temeljem prikupljenih izjava svjedoka utvrđeno je da je, u mjestu Radišići, na makadamskom putu u blizini groblja Krvnica, u zasad neutvrđenom okolnostima unesrećenog A. H. (59) priklještilo njegovo motorno vozilo marke Mercedes, tip 123, pri čemu je unesrećeni zadobio po život opasne ozljede od kojih je ubrzo podlegao. Očevid su jutros izvršili policijski službenici PU Ljubuški a po nalogu županijskog tužitelja izvršit će se i obdukcija tijela smrtno stradalog A. H. (59), navodi se u policijskom izvješću na internet stranici MUP-a ZHŽ.

 alt

foto: Radisici.ba | MUPZZH

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m