top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Gurao automobil pa pao pod njega i poginuo
Srijeda, 15 Siječanj 2014 20:25

ljAnte Hrstić (59) zvani Kukac poginuo je prekjučer kada ga je pregazio vlastiti automobil na makadamskoj cesti u blizini groblja Krvnica u selu Donji Radišići kod Ljubuškog.
Iz MUP-a su potvrdili da se tragedija dogodila u ponedjeljak popodne.

Prema neslužbenim informacijama, Hrstić se u svom Mercedesu 123 vozio makadamskom cestom kada mu je automobil zapeo u šljunku kod groblja te je izišao ručno ga pogurati, ali je pao pod njega. Iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije su priopćili kako su iz Doma zdravlja obaviješteni da je 59-godišnjak stradao.
“Jučer (nap.a. prekjučer) u 16.25 sati dežurni liječnik Doma zdravlja Ljubuški izvijestio je PU Ljubuški da je, u točno neutvrđenim okolnostima, smrtno stradao A. H. (59) iz Radišića te da je njegovo tijelo dovezeno u Dom zdravlja Ljubuški s vidljivim ozljedama glave”, rekli su u MUP-u i dodali da su odmah poslali ekipu na teren. Potvrdili su kako je 59-godišnjaka pregazio vlastiti automobil.
“Temeljem prikupljenih izjava svjedoka utvrđeno je da je, u mjestu Radišići, na makadamskoj cesti u blizini groblja Krvnica, u zasad neutvrđenom okolnostima unesrećenog A. H. (59) prikliještilo njegovo motorno vozilo marke Mercedes, tip 123, pri čemu je unesrećeni zadobio po život opasne ozljede od kojih je ubrzo podlegao”, stoji u priopćenju MUP-a Zapadnohercegovačke županije. Također je priopćeno kako su očevid izvršili policijski službenici iz PU Ljubuški te da će se po nalogu županijskog tužitelja izvršiti i obdukcija nad tijelom smrtno stradalog 59-godišnjaka.

 

Dnevni list

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m