top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Metkovčaninu oduzeto ukradeno vozilo
Petak, 17 Siječanj 2014 12:09

altJučer u 09:30 h, prilikom kontrole prometa u mjestu Mostarska Vrata, policijski službenici PU Ljubuški zaustavili su i kontrolirali motorno vozilo marke Opel, tip Corsa, HR registarskih oznaka, kojim je upravljao A. G. (41) iz Metkovića, RH. Izvršenim provjerama utvrđeno je da za predmetnim vozilom postoji međunarodna potraga, budući da je isto

predmet kaznenog djela Utaja, izvršenog na štetu jedne Rent – a - car agencije iz Hrvatske.

 

Predmetno vozilo je izuzeto od vozača o čemu smo izvijestili Interpol. Predmetno vozilo će se nalaziti pod nadzorom PU Ljubuški dok ga ne preuzme vlasnik.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m