top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Rasvjetljeno kazneno djelo pokušaj krađe u kamenolomu
Četvrtak, 23 Siječanj 2014 11:14

altPU Ljubuški rasvijetlila je kazneno djelo, počinjeno preksinoć u mjestu Crveni Grm.Prijavu o kaznenom djelu zaprimili smo u utorak u 19:50 h, a prema navodima iz prijave izvršen je pokušaj krađe u kamenolomu "Bokoćuša".


Nadalje, prijavljeno je da su mještani Crvenog Grma počinitelja spriječili u pokušaju bijega, premda je isti prilikom pokušaja bijega jednog mještanina udario željeznom šipkom nanijevši mu tjelesne ozljede.

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izišli su na lice mjesta i lišili slobode osobu zatečenu u pokušaju krađe.

Izvršenim legitimiranjem utvrđeno je da se radi  o R. G. (43) iz mjesta Gradac, općina Posušje.

R. G. (43) je priveden u službene prostorije PU Ljubuški gdje je nad njim izvršena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio kazneno djelo Krađa u pokušaju (čl. 286. KZ-a FBiH, u svezi s čl. 28. KZ-a FBiH), u stjecaju s kaznenim djelom Nasilničko ponašanje (čl. 362. KZ-a FBiH).

PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv R. G. (43), zbog osnova sumnje da je počinio gore navedena kaznena djela.  


mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m