top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Jučer dvije prijave o krađama
Četvrtak, 30 Siječanj 2014 12:30

radisici grobljePU Ljubuški jučer je zaprimila dvije prijave o krađama. U 15:10 h zaprimljena je prijava da je nepoznati počinitelj otuđio manji broj mesinganih vaza s grobnica na "Novom groblju" u Gornjim Radišićima, a u 17:30 h zaprimljena je prijava da je, s gradilišta obiteljske kuće na Humcu,

nepoznati počinitelj ili više njih otuđio određenu količinu željeznih predmeta. U oba slučaja policijski službenici izvršili su očevide te poduzimaju druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja prijavljenih kaznenih djela.

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m