top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Rasvjetljena krađa na Humcu
Petak, 31 Siječanj 2014 11:25

altPU Ljubuški rasvijetlila je krađu, koja je počinjena proteklih dana na Humcu. Prijavu o krađi zaprimili smo prekjučer, a prema navodima iz prijave nepoznati počinitelj je, točno neutvrđenog dana, s gradilišta obiteljske kuće na Humcu otuđio oko 120 metalnih podupirača tzv. „šprajceva“, 50 komada tzv. „maša“ za šalovanje i 100 komada ključeva za šalovanje.

 

Operativnim radom kao mogući počinitelj opisanog kaznenog djela identificiran je A. J. (23), s prebivalištem u mjestu Oborci, općina Donji Vakuf. Nad A. J. (23) izvršena je kriminalistička obrada u službenim prostorijama PU Ljubuški, a izvršenom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je isti otuđio navedene metalne predmete te ih prodao kao sekundarnu sirovinu, čime je stekao protupravnu imovinsku korist.

 

PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv A. J. (23), zbog osnova sumnje da je na opisani način počinio kazneno djelo Krađa iz čl. 286. st. 1. KZ-a FBiH.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m