top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Dvadesetogodišnji Ljubušak poginuo u padu s prozora bolnice u Mostaru
Subota, 01 Veljača 2014 15:14

zgradaDvadesetogodišnji mladić iz Ljubuškog poginuo je u noći s petka na subotu prilikom pada kroz prozor Klinike za infektivne bolesti SKB-a Mostar (Ulica kralja Tvrtka – stara kirurgija), gdje je bio hospitaliziran.


Kako se u navodi u priopćenju SKB-a Mostar, mladić rođen 1994. godine, inicijala R.G., pod nerazjašnjenim je okolnostima pao kroz prozor Klinike za infektivne bolesti te je od zadobivenih ozljeda preminuo.

U MUP-u kažu kako će o detaljima ove tragedije moći govoriti nakon što se provede istraga.

 

FENA | bljesak.info

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m