top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Mladić preminuo od posljedica pada kroz prozor
Nedjelja, 02 Veljača 2014 18:56

bolnica staraVelika tragedija dogodila se jučer oko 3 sata usred Mostara gdje je jedan bolnički pacijent preminuo od posljedica pada kroz prozor s drugog kata Klinike za infektivne bolesti, odmah pored zgrade MUP-a HNŽ-a.


Kako nam je rečeno u policiji, riječ je o 20-godišnjem Robertu Grbavcu, podrijetlom iz ljubuškog sela Šipovača, nastanjen u Ljubuškom, koji je u mostarskoj bolnici ležao zbog jake trbušne infekcije crijeva. Prema onom šta se moglo čuti od njegovih cimera, kobne noći žalio se na bolove, te da mu je loše pa je usred noći zvao svoje da dođu po njega i vode ga, da bi nakon toga izišao iz sobe. Sumnja se da je iskočio kroz prozor s drugog kata u smrt, a teško ozlijeđenog ga je zatekao noćni čuvar, nakon što je čuo tup udarac. Na žalost, preminuo je ujutru. Adrijana Pandža iz Ureda za odnose s javnošću ove zdravstvene institucije potvrdila je da je došlo do tragičnog događaja u krugu bolnice.

 

MUP izvršio očevid


“Možemo potvrditi da je u Klinici za infektivne bolesti SKB-a Mostar u noći s petka na subotu evidentiran događaj pada s prozora mladića rođenog 1994. godine, iz Ljubuškog, što je prouzrokovalo smrt. O svemu je obaviješten MUP koji je izvršio očevid”, navela je ona. U Klinici za infektivne bolesti u Mostaru rijetko tko želi davati izjave. U prolazu jedan od zaposlenika komentirao je kako je tužno da je ugašen još jedan mladi život. Ističe da se tragedija nagledao radeći u bolnici, ali ga uvijek iznova zaprepasti ako se ovakva tragedija dogodi jednom mladiću o kojemu svi imaju najbolje mišljenje.

 

Svi tuguju zbog mladića


- Što se dogodi u čovjeku, nitko od nas ne može znati, ali svatko ima svoje razloge za neku odluku i o tom ne možemo govoriti već u ovom slučaju samo suosjećati s obitelji nesretnog mladića i vjerovati kako je on pronašao svoj mir - kratko nam je u prolazu kazao jedan od zaposlenika. Kako ističu susjedi, radilo se o iznimno mirnom mladiću. - Majka i sestra mu rade na tržnici, a njega su svi znali kao sjajnog mladića, spremnog pomoći i prihvatiti bilo kakvu odgovornost ako bi mu bila povjerena. Ništa mu nije nedostajalo u obitelji, koja je naš prijatelj, o kojima možemo kazati samo sve najbolje - kažu šokirani susjedi. Otac Roberta Grbavca je iz ljubuškog sela Šipovače, a obitelj je živjela u naselju Pregrađe u Ljubuškom. I prema riječima nekadašnjih školskih kolega koje smo kontaktirali, Grbavac je bio izniman mladić. Robert je bio drag svima koji su ga poznavali, nikad nije sudjelovao u incidentima, jednostavno je bio miran i dobar mladić u pravom smislu riječi. Žao nam je što je sve ovako završilo, ali život je često nepredvidljiv i nitko ne zna što ga čeka. Vjerujemo da je sada na boljem i ljepšem mjestu, kazali su njegovi kolege iz Srednje škole Ruđera Boškovića u Ljubuškom koju je pohađao.

 

Večernji list

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m