top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #



Tri prijave proteklog vikenda na području PU Ljubuški
Ponedjeljak, 03 Veljača 2014 10:58

ljPU Ljubuški ju petak je zaprimila prijavu da je 64-godišnji građanin iz Vitine, hicem iz lovačke puške, ubio susjedovog psa pasmine "bernski planinski pas". Postupajući po prijavi policijski službenici izvršili su očevid a od prijavljenog građanina privremeno su oduzeti lovačka puška i oružni list. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Noću sa subote na nedjelju izvršena je krađa na štetu caffe bara "Plava 10", koji se nalazi na kupalištu Božjak, u mjestu Stubica, općina Ljubuški. Postupajući po prijavi policijski službenici izvršili su očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj ili više njih iz unutrašnjosti, kao i s vanjskog dijela caffe bara, skinuo i otuđio električne kablove. Policijski službenici poduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja počinjenog kaznenog djela.

Sinoć u 19:15 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da se u Vitinskoj ulici u Ljubuškom dogodila prometna nezgoda, te da se jedan od sudionika nezgode - vozač motornog vozila marke "VW Vento", HR registarskih oznaka – s vozilom udaljio s lica mjesta. Navedeno vozilo policijski službenici ubrzo su zaustavili u Ulici bana Jelačića, utvrđeno je da je istim upravljao M. G. (45) iz Ljubuškog, nakon čega je vidno alkoholizirani vozač počeo vrijeđati i omalovažavati policijske službenike iz ophodnje, da bi naposljetku fizički napao jednog od njih. Policijski službenici lišili su slobode M. G. (45) te mu je izrečena mjera zadržavanja, a nakon što se isti otrijezni nad njim će se izvršiti kriminalistička obrada.

 

mupzzh.ba





Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m