top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Skrivio sudar pa napao policajca u Ljubuškom
Ponedjeljak, 03 Veljača 2014 18:48

ljNakon što je pobjegao s mjesta prometne nesreće, Ljubušak M.G. (45) napao je i vrijeđao policajce, potvrđeno je u MUP-u Zapadnohercegovačke županije. Ovaj je Ljubušak preksinoć pijan skrivio sudar Vitinskoj ulici u Ljubuškom, a potom je pobjegao s mjesta nesreće.

Kada su ga policajci stigli i zaustavili, on ih je vrijeđao, a na kraju je jednog policajca i napao.
“Policijski službenici lišili su slobode M. G. (45) te mu je izrečena mjera zadržavanja, a nakon što se isti otrijezni, nad njim će se izvršiti kriminalistička obrada”, navodi se u današnjem priopćenju MUP-a. Iz MUP-a su dodali da će danas, kada se završi krim obrada, dati više detalja o ovom slučaju.

 

Dnevni list

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m