top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #A. H. uputila SMS poruku koja sadrži ozbiljnu prijetnju
Četvrtak, 06 Veljača 2014 20:37

ljDvadeset i sedmogodišnji građanin jučer je u PU Ljubuški prijavio da je A. H. (26), sa šireg područja općine Ljubuški, njegovim roditeljima uputila SMS poruku koja sadrži ozbiljnu prijetnju, što je kod njih izazvalo uznemirenje.

Postupajući po prijavi istražitelji PU Ljubuški jučer su u službenim prostorijama PU Ljubuški izvršili kriminalističku obradu nad A. H. (26). Izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je A. H. (26), na opisani način, počinila kazneno djelo Ugrožavanje sigurnosti iz čl. 183. st. 1. KZ-a FBiH. PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv A. H. (26) zbog osnova sumnje da je počinila navedeno kazneno djelo.

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m