top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Preko Malog Prologa švercao pištolje i streljivo
Subota, 08 Veljača 2014 13:14

pistolj copy

Ulaznoj graničnoj kontroli na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Mali Prolog jučer, 7.veljače, oko 11.15 sati, pristupio je automobil, francuskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 24-godišnji državljanin Francuske.

 

Tijekom granične kontrole i pregleda vozila, u suradnji policijskih službenika Postaje granične policije Metković i djelatnika carine, u prostoru branika automobila uočeni su paketi oblijepljeni ljepljivom trakom zbog čega se posumnjalo u krijumčarenje.

 

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku obavljena je detaljna pretraga automobila kojom je pronađeno ukupno osam pištolja marke Crvena Zastava kalibra 9 mm i 7,62 mm, jedan prigušivač, jedan prazan spremnik i 502 komada pištoljskog streljiva.


Zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, 24-godišnji državljanin Francuske je uz kaznenu prijavu danas, 8.veljače, predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

 

JOŠKO DADIĆ | dalmacijanews.com

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m