top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #U Gornjoj Vitini otuđeno više metalnih ograda
Ponedjeljak, 10 Veljača 2014 11:15

ljJučer u 11:40 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je nepoznati počinitelj otuđio više metalnih ograda, kojima su ograđene njive u mjestu Gornja Vitina, te ih utovario u motorno vozilo marke Mercedes tip Vito, a nakon što su ga mještani primjetili iste je odbacio te se s vozilom udaljio.

Zbog indicija da je počinio opisano kazneno djelo jučer poslijepodne slobode je lišen I. A. (40) iz Klobuka, te će se nad njim danas izvršiti kriminalistička obrada.

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m