top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Dojava o bombi u Srednjoj strukovnoj školi
Ponedjeljak, 10 Veljača 2014 18:37

ljSvi učenici Srednje strukovne škole Ruđera Boškovića u Ljubuškom evakuirani su danas oko 15 sati zbog dojave o bombi.

Ustanovljeno je da je dojava, srećom, bila lažna potvrđeno nam je u MUP-u ŽZH:


Danas u 15 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu o postavljanju minsko-eksplozivne naprave u Srednjoj strukovnoj školi Ruđera Boškovića u Ljubuškom.  Odmah po zapovjednoj primjeni napravljena je evakuacija i osigurano je mjesto događaja. Školski objekt su pregledali policijski službenici za protueksplozivnu zaštitu. Utvrđeno je da je dojava lažna. Policijski službenici poduzimaju sve u cilju rasvjetljavanja počinjenog kaznenog djela.

 

 

- Svi smo bili u učionici na satu kada je došla profesorica i rekla da smjesta uzmemo stvari i napustimo školu. Pitali smo profesore što se događa. Rekli su da je netko dojavio da je bomba u školi. Je li bila neslana šala nekog učenika, ne znam - rekla nam je jedna od učenica.

 

 

 

LJ::portal 

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m