top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Pola godine zatvora za krađu u Ljubuškom
Četvrtak, 13 Veljača 2014 20:31

ljPravomoćnom presudom Općinskog suda u Ljubuškom 29-godišnjem Mladenu Marinčiću iz Uskoplja izrečena je zatvorska kazna u trajanju od šest mjeseci zbog kaznenog djela Teške krađe. Osuđeni je u najprije zanijekao krivnju za kazneno djelo koje mu je stavljeno na teret, da bi u postupku glavne rasprave priznao krivnju za navedeno djelo.

 Marinčić se u ožujku 2011. godine vozilom marke BMW dovezao u blizinu caffe bara ''ALL IN'' vl. Dragana Medića u Ljubuškom, a sve u dogovoru s dvojicom suučesnika  J. M. iz Radišića, općina Ljubuški i B.Š. iz Vilić Polja, općina Uskoplje – Gornji Vakuf.

 Marinčić je ušao su u prostorije spomenutog bara kroz poluotvoren prozor wc-a koji su prigodnim sredstvima i fizičkom snagom otvorili, te kroz prozor prostora u kojem su se nalazili aparati za igre na sreću omogućio ulaz u prostorije B.Š. , dok je J. M.  u vozilu ''čuvao stražu'' i uz dogovor da će ga dvojac zvati kada završe s otuđenjem stvari iz navedenog objekta. Unutar objekta isti su zavrnuli nadzorne kamere da ih ne snimaju te sa zida skinuli televizor ''Plazmu'' a iz šanka ''Play Station 3'' nakon čega su se uputili u prostorije kladionice ''Millenium'' koja se nalazi u sklopu navedenog bara, te iz iste uzimaju tri televizora ''Plazma''. Sve stvari koje su uzeli,a čija vrijednost ukupno iznosi 3.000,00 KM, navedeni su utovarili u vozilo ''BMW'' te odveli u neutvrđenom smjeru.
 
U odnosu na optuženog J.M. u tijeku je kazneni postupak obzirom da negira krivnju, a u odnosu na optuženog B. Š. za istim je raspisana potjernica, a postupak će se nastaviti po lišenju slobode istoga.  

 

Općinski sud u Ljubuškom

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m