top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #U Gornjim Radišićima pronašli 693,85 grama marihuane
Petak, 06 Veljača 2009 18:59

Postupajući u cilju suzbijanja zlouporaba opojnih droga policijski službenici PU Ljubuški jučer su, na privatnom posjedu u Gornjim Radišićima, pronašli 693,85 gr zeljaste tvari koja izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu.
Pronađena zeljasta tvar nalazila je se u dvjema PVC vrećicama koje su bile skrivene u praznom, manjem gospodarskom objektu, koji se nalazi u blizini stare obiteljske kuće.


Ovlašteni policijski službenik izvršio je preliminarno vještačenje uzoraka pronađene zeljaste tvari.

Izvršenim preliminarnim vještačenjem utvrđeno je prisustvo psihoaktivne tvari THC, a uzorke pronađene zeljaste tvari poslat ćemo i na vještačenje, doznaje se u MUP-u ŽŽH.

PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće protiv nepoznatog počinitelja zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo, opisano u čl. 238. KZ-a F BiH (neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga) a istražitelji PU nastavljaju vršiti kriminalističku obradu u cilju utvrđivanja identiteta počinitelja opisanog kaznenog djela.

 

 izvor: mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m