top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Prekršajne prijave i novčane kazne za vozače protekli vikned
Ponedjeljak, 09 Veljača 2009 18:31

U nedjelju u 00.35 h, vršeći kontrolu prometa u Ulici sestre Silvije Antić u Ljubuškom, policijski službenici PP Ljubuški zaustavili su motorno vozilo marke „BMW 320“ na kome su se nalazile BH registarske oznake. Izvršenim provjerama utvrđeno je da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake, o čemu je izviješten dežurni županijski tužitelj, a izvršenim legitimiranjem utvrđeno je da je vozilom upravljao stariji maloljetnik (17) iz Ljubuškog. Uz izdanu potvrdu vozilo je privremeno oduzeto a kriminalistička obrada je u tijeku.

Također, nad maloljetnim vozačem izvršena je i prekršajna obrada nakon koje mu je uručen prekršajni nalog – za upravljanje motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita izrečena mu je novčana kazna od 100 KM, za upravljanje motornim vozilom iza 23 h izrečena mu je novčana kazna od 50 KM, za upravljanje motornim vozilom na kome se nalaze nepripadajuće registarske oznake izrečena mu je novčana kazna od 100 KM a za neposjedovanje prometne dozvole izrečena mu je novčana kazna od 30 KM (ukupan iznos novčane kazne je 280 KM).

• Vršeći redovite mjere kontrole prometa policijski službenici PP Ljubuški tijekom vikenda iz prometa su isključili pet vozača zbog alkoholiziranosti. Raspon alkoholiziranosti iznosio je od 1,31 ‰ - 2,1 ‰ a uz to što si isključeni iz prometa svim vozačima uručen je i prekršajni nalog – za upravljanje motornim vozilom pod utjecajem alkohola svakom od njih izrečena je novčana kazna od po 100 KM.

 

izvor: mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m