top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Provala u Maneco i palicom na golfa
Subota, 14 Veljača 2009 13:07

Policijska postaja (PP) Ljubuški zaprimila je sinoć prijavu da je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu i servis elektronike "Maneco" u Ljubuškom.

Policijski službenici osigurali su lice mjesta, a očevid je u tijeku, priopćeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije.

Policijska postaja Ljubuški jučer je zaprimila prijavu da je 9. veljače u Ulici Ante Starčevića u Ljubuškom 21-godišnjak iz Mostara bejzbol palicom oštetio motorno vozilo marke "vw golf", vlasništvo 23-godišnjaka iz Ljubuškog.

Navodi iz prijave se provjeravaju.

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m