top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Lopovi kradu sve i svašta
Utorak, 17 Veljača 2009 14:52

Policijska postaja (PP) Ljubuški jučer je zaprimila dvije prijave građana i to prijavu o krađi željeznog koša za otpad te prijavu o krađi motorne pile, priopćeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije. 

U prvom slučaju jedan građanin prijavio je krađu željeznog koša za papirni otpad koji se nalazio na reciklažnom otpadu u mjestu Humac. U drugom slučaju oštećeni građanin prijavio je da je tijekom noći iz njegove garaže nepoznati počinitelj otuđio motornu pilu marke "Stihll" i kutiju s alatom.

 

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m