top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Provaljeno u kladionicu Milenium i kiosk
Utorak, 24 Veljača 2009 17:20
Noću s nedjelje na ponedjeljak nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u kladionicu „Milenium“, koja se nalazi u Ulici sestre Silvije Antić u Ljubuškom. Tom prilikom provalnik je iz kladionice otuđio mobitel marke Samsung. Kriminalistička obrada je u tijeku.

Noću s četvrtka na petak nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u kiosk, koji se nalazi u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Ljubuškom. Kriminalistička obrada je u tijeku.

mupzzhKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m