top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Poslao pismo prijateljima pa prerezao vene
Petak, 27 Veljača 2009 00:45

Hajrudin Počijak (75), štićenik Centra za stare i iznemogle osobe na adresi Tekija 40 u Mostaru, izvršio je samoubojstvo prerezavši vene na lijevoj ruci, potvrđeno nam je u toj ustanovi. Policija je o ovome slučaju obaviještena u subotu oko 13.10 sati, nakon čega je na lice mjesta izišla i Hitna pomoć. Nažalost, liječnik je samo konstatirao smrt Počijaka.
Hajrudin Počijak je iz Ljubuškog i u Centar za stare i iznemogle osobe smjestio ga je Centar za socijalni rad Ljubuški.

Očevidom koji su izvršili pripadnici kriminalističke policije i županijski tužitelj utvrđeno je da je riječ o samoubojstvu. Izet Ćurić, ravnatelj Centra za stare i iznemogle osobe u Mostaru, rekao je za Dnevni list da Počijak ničim nije ukazivao da bi mogao nauditi sebi. “Ovo je Centar koji broji 61 štićenika, od čega je njih 53 polupokretno ili nepokretno. Počijak se kretao uz pomoć štaka. Bio je pomalo čudne naravi, ali nije iziskivao poseban tretman osoblja”, rekao nam je Ćurić. Počijaku je toga dana, navodno, trebao stići i neki novac. Također, tog je dana poslao i pismo svojim prijateljima u Francusku.

Hajrudin Počijak je iz Ljubuškog i u Centar za stare i iznemogle osobe smjestio ga je Centar za socijalni rad Ljubuški. “Nikad nije pravio probleme niti je pokazivao osobine koje bi ukazale da će izvršiti samoubojstvu. To je jutro sasvim normalno komunicirao sa svima od osoblja pa do drugih štićenika u sobama kod kojih je sam i išao. Kad je došlo vrijeme ručka, sestra ga je pronašla na stolici bez znakova života i s prerezanim venama na lijevoj ruci”, izjavio je ravnatelj Ćurić. Neslužbeno smo doznali da je Počijak i prije pokušavao izvršiti samoubojstvo. Imao je, navodno, zdravstvenih problema sa srcem.

Piše: N. Dedić, Dnevni list

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m