top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Provale i krađe u Ljubuškom
Četvrtak, 26 Veljača 2009 11:09

U noći na 25. veljače izvršena je provalna krađa u trgovini mješovite robe u selu Grab na području općine Ljubuški. Po navodima iz prijave, iz trgovine je odneseno oko 1800 maraka, 30 bonova za mobitel, pedeset šteka cigareta raznih marki i mobitel marke motorola, stoji u priopćenju iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ).


Iz biltena MUP-a županije Zapadnohercegovačke, Ljubuški, 25. veljače 2009.godine:
• PU Ljubuški jučer je zaprimila prijavu o krađi koja je počinjena prošle nedjelje (15. 2.), tijekom jutarnje mise koja se slavila u Crkvi svete Kate u Ljubuškom. Prema navodima iz prijave iz ručne torbe jedne vjernice (73) nepoznati počinitelj otuđio je novčanik u kome su se nalazile osobne isprave i manja svota novca. Kriminalistička obrada je u tijeku.

 


• Jučer popodne PU Ljubuški zaprimila je prijavu o krađi, počinjenoj tijekom dana u parfumeriji „CM“ koja se nalazi u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Ljubuškom. Prema navodima iz prijave dvije ženske osobe, iskoristivši nepažnju prodavačice, otuđile su zasad neutvrđenu količinu parfema. Kriminalistička obrada je u tijeku.
• Sinoć oko 19.40 h nepoznati počinitelj provalio je  podrum obiteljske kuće u mjestu Lisice, općina Ljubuški, a iz istoga nije uspio ništa otuđiti. Istražitelji PU Ljubuški izvršili su očevid a poduzimaju i druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog kaznenog djela.

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m