top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #HALO 122: Vijesti za protekla 24 sata
Srijeda, 04 Ožujak 2009 14:02

mupzzhU protekla 24 sata evidentirane su dvije prometne nezgode, jedna s većom i jedna s manjom materijalnom štetom. Ukupno dvije osobe zadobile su lake tjelesne ozljede, stoji u priopćenju iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ).

Iz priopćenja MUP-a županije Zapadnohercegovačke, Ljubuški, 4. ožujka 2009.godine izdvajamo:

• Nije evidentiran nijedan prekršaj protiv javnog reda i mira.

• Temeljem naloga Općinskog suda u Ljubuškom policijski službenici PU Grude jučer su, od D. Č. (31) iz Sovića, privremeno oduzeli motorno vozilo marke „Audi A 4“, bez registarskih oznaka. Vozilo se nalazilo ispred obiteljske kuće D. Č. (31) a isto je privremeno oduzeto zbog osnova sumnje da se može dovesti u vezi s kaznenim djelom koje se goni po službenoj dužnosti. Kriminalistička obrada je u tijeku.

(mup zzh)

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m