top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Sinoć u Ljubuškom napadnut vozač taksija
Četvrtak, 05 Ožujak 2009 13:29

taxi-mPU Ljubuški zaprimila je sinoć prijavu da je oko 18.30  sati na taksi parkingu u Ljubuškom, J. L. (45) iz Gornjih Radišića fizički napao taksista (51) te da je udarcima nogom oštetio njegovo vozilo marke "mercedes", priopćeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije.

 

Napadnuti taksist pregledan je u Domu zdravlja Ljubuški gdje su mu ustanovljene lakše tjelesne ozljede, a policijski službenici su oko 20h lišili slobode J. L. (45). U tijeku je kriminalistička obrada nad J. L. koji je osumnjičen za izvršenje kaznenog djela nanošenja lakih tjelesnih ozljeda i oštećenja tuđe imovine.

taxi_mercedes_veliki

mup zzh

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m