top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Ubojstvo na Humcu
Subota, 14 Ožujak 2009 08:00
Prema informacijama koje smo dobili od glasnogovornika Ministarstva unutrašnjih poslova Zapadno-hercegovačke županije Damira Čuture, sinoć se na Humcu dogodilo ubojstvo u kojem je iz vatrenog oružja ubijena Ljilja Dedić (1955). Pronađena je sinoć oko 18.00 sati mrtva u obiteljskoj kući na Humac, sa većim brojem rana u predjelu vrata, prsa i lica, nanesenih, za sada, nepoznatim predmetom.

Prema njegovim riječima, u cilju utvrđivanja uzroka smrti, danas će u kliničkoj bolnici Mostar izvršiti obdukciju dr. Hamza Žujo.
ubojstvo-ljubuski
“Istu večer uhićen je V.D.(1936) inače,  bivši muž ubijene, i u toku je kriminalistička obrada nad njim. Očevid na licu mjesta izvršio je županijski tužitelj Ljiljanko Naletilić uz asistenciju Policijske uprave Ljubuški” kazao je Čutura.

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m