top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #HALO 122: Vijesti za protekla 24 sata
Utorak, 17 Ožujak 2009 20:58
Noću s nedjelje na ponedjeljak nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u garažu koja se nalazi u dvorištu obiteljske kuće u Studencima, općina Ljubuški. Prema izjavi oštećenog građanina provalnik je otuđio dvije motorne pile marke „Stihl“, trimer marke „Stihl“, električnu brusilicu, električnu bušilicu i agregat. Kriminalistička obrada je u tijeku.
• Jučer ujutro PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je u nedjelju navečer nepoznati počinitelj oštetio motorno vozilo marke „Mercedes“ tip 190, koje se nalazilo parkirano ispred obiteljske kuće u mjestu Stubica. Izvršenim očevidom utvrđeno je da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom na više mjesta zagrebao vozilo te da je probušio gumu na istom. Kriminalistička obrada je u tijeku.

 Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m