top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #U prtljažniku prošvercao 50 kila ribe kupljene u Neumu
Petak, 20 Ožujak 2009 17:03

U četvrtak oko 18,50 sati u mjestu Podgradina policajci PU Dubrovačko-neretvanske zaustavili su osobno vozilo Mercedes 270, BiH registarskih oznaka, kojim je upravljao G.Š. (28) sa prebivalištem u Ljubuškom. Obavljenim pregledom vozila u prtljažniku je pronađeno oko 50 kg ribe.

Provedenom obradom utvrđeno da je mladić ribu istog dana u popodnevnim satima kupio u Neumu, nakon čega je preko graničnog prijelaza Klek bez zaustavljanja zelenom trakom ušao u RH čime je počinio prekršaje iz Zakona o nadzoru državne granice i Carinskog zakona.

Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava poradi osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izbjegavanje carinskog nadzora.

dalmacijanews.com

 

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m