top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Maskirani razbojnik orobio dvije starice
Subota, 10 Siječanj 2009 21:31
Nakon učestalih krađa i drugih sličnih krivičnih djela koja se posljednjih godina događaju na području Ljubuškog, u četvrtak navečer dogodilo se i klasično razbojstvo.
Oko 21,25 sati u naselju Pregrađu nepoznati počinitelj upao je u kuću sestara Ive (74) i Blagice (70) Landeka i pod prijetnjom nožem oteo i odnio veću količinu novca i osobne isprave. Razbojnik je preko glave imao čarapu, a u ruci nož.

- Kad je ušao bila sam na kauču, jako sam se uplašila i ustala sam, on je prema meni s nožem. Nisam onoliki nikad prije ni vidjela, širok i sa zupcima i mahao njime prema meni. Stukao je grijalicu, ne možemo je više upaliti, prevrnuo je i mali kipić Gospe. Ivi je stavio nož pod vrat i rekao: "Daj pare kujo ili ću te zaklati!" Rekle smo da nemamo, otišao je u sobu i uzeo ih bile su u koverti na noćnom ormariću, odnio je i novčanik i isprave, razbucao nam je krevet. Uzeo je ključeve od vanjskih vrata i pokušao nas je zaključati, ali brava se ne ključa s vana pa nije mogao, ali odnio nam je ključeve od kata, visjeli su na zidu - govori Blagica. Iva plače i kaže da ju je strah da ih ponovno ne napadne i ne ubije.

Razbojnik je odvio vanjsku žarulju i kako kažu Blagica i Iva bacio je iza kuće, a policija ju je našla. Novac su nedavno podigli iz banke. Obilaze ih rodbina i susjedi i komentiraju događaj. Zaključuju da su razbojnici oni koji dobro poznaju stanje i prilike u Pregrađu i Ljubuškom. Policija provodi istragu.

Ivan Kaleb, www.ljubuski.infoKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m