top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #U teškoj prometnoj nesreći u Mostaru smrtno stradao mladić iz Ljubuškog
Petak, 10 Travanj 2009 05:41
sudar_motorTeška prometna nesreća dogodila se sinoć oko pola noći u Ulici kralja Zvonimira u Mostaru. Neslužbeno, smrtno je stradao vozač motocikla Ivan Vučić (1985) iz Ljubuškog koji je, pod za sada nejasnim okolnostima, izgubio kontrolu nad motociklom „Kawasaki“ i pao.

Zajedno s njim na motociklu se nalazila i Snježana Antunović (1986) iz Mostara koja je u nesreći teško stradala. Ona je vozilom Hitne pomoći prevezena u Centar urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice Mostar gdje se liječnici bore za njezin život.Mladić je, usprkos tome što je na glavi imao zaštitnu kacigu, preminuo na licu mjesta. Nakon nesreće, kojoj je svjedočilo nekoliko prolaznika, vozača i djelatnika obližnjih ugostiteljskih objekata, promet je navedenom ulicom bio obustavljen do okončanja uviđaja koji je predvodila dežurna tužiteljica.

izvor: Bljesak.infoKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m