top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #HALO 122: vijesti za proteklih 5 dana
Utorak, 14 Travanj 2009 09:02

amblemmupIz PU LJubuški nas obavještavaju da je noću sa srijede na četvrtak nepoznati počinitelj ili više njih otuđio motorno vozio marke „Audi A6“. Vozilo je se nalazilo u garaži koja se nalazi u sklopu obiteljske kuće u Radišićima, općina Ljubuški. Kriminalistička obrada je u tijeku.

PU Ljubuški jučer je zaprimila prijavu da je u prošlu srijedu ili četvrtak nepoznati počinitelj otuđio kosilicu, koja se nalazila ispred obiteljske kuće na Humcu. Kriminalistička obrada je u tijeku.

U nedjelju predvečer nepoznati počinitelj provalio je u motorno vozilo marke „Renault Megane“ HR registarskih oznaka, koje se nalazilo parkirano u blizini slapova Kravica. Kradljivac je iz vozila otuđio novčanik u kome su se nalazile osobne isprave vlasnice vozila i manja svota novca. Kriminalistička obrada je u tijeku.

Evidentirana su tri prekršaja protiv javnog reda i mira. Svi prekršaji počinjeni su tučom, i svi su počinjeni na području općine Ljubuški. Prekršajne obrade su u tijeku.

U nedjelju u 18.50 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je u Dom zdravlja Ljubuški vozilom Hitne pomoći dovezeno mrtvo tijelo Tihomira Primorca, r. 1982. g., s prebivalištem u mjestu Mostarska Vrata. Prema navodima iz prijave smrt je nastupila u obiteljskoj kući u Ljubuškom a na tijelu nije bilo vidljivih tragova nasilja. O navodima iz prijave izvijestili smo dežurnog županijskog tužitelja po čijem nalogu su policijski službenici PU Ljubuški izvršili očevid. Po nalogu županijskog tužitelja jučer je izvršena obdukcija tijela a izvršenom obdukcijom utvrđeno je da smrt nije nastupila uslijed tjelesnih ozljeda. U cilju utvrđivanja točnog uzroka smrti uzeti su uzorci tkiva i iste ćemo poslati na toksikološko vještačenje.

izvor: MUP ŽZH

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m